O nama

 

Beohem-3 d.o.o. je osnovan 1997. u Beogradu kao preduzeće za uvoz i izvoz sa pretežnom delatnošću trgovine na veliko farmaceutskim proizvodima.

Naša delatnost obuhvata kompletnu uslugu u oblasti lekova i medicinskih sredstava, uključujući registraciju i regulativu lekova i medicinskih sredstava za naše strane partnere, uvoz, marketing i prodaju.

 • null

  Primarna orijentacija firme je rad sa proizvodima svetski poznatih kompanija zasnovan na ugovorima o zastupanju i ekskluzivnoj distribuciji, sa ciljem obezbeđivanja vrhunskog kvaliteta proizvoda i usluge kupcima.

  Našim stranim principalima pružamo kompletnu uslugu marketinga, prodaje i distribucije, kao i regulativu i vigilancu u oblasti lekova i medicinskih sredstava.

 • null

  Efikasna i pouzdana usluga uz potpunu orijentisanost ka klijentima predstavlja pristup koji negujemo. Naš tim saradnika sastavljen je od posvećenih stručnjaka, što uz profesionalnost i konstantno praćenje novina u delatnosti čini naše trajno usmerenje.

 • null

  Tokom niza godina uspešno sarađujemo sa velikim brojem medicinskih ustanova, uključujući kliničke centre, bolnice, domove zdravlja, apoteke, veledrogerije i laboratorije, uz viziju da delatnost konstantno proširujemo i nadograđujemo.

   Naš magacin

 

Magacin površine 421 m2 nalazi se u Vilinim vodama u Beogradu i ispunjava sve savremene zahteve za skladištenje lekova i medicinskih sredstava.

U njegovom sastavu su hladna soba i hladne komore za smeštaj i čuvanje proizvoda koji zahtevaju posebne temperaturne uslove, dok ostatak magacina ima ambijentalnu temperaturu od 22°C. U magacinu se 24h vrši monitoring temperature i vlažnosti vazduha.

Dostavna vozila opremljena sistemom za transport u hladnom lancu omogućavaju efikasan i potpuno siguran način isporuke proizvoda kupcima.