NAŠI PARTNERI

 

Analyticon Biotechnologies AG je specijalizovan za proizvodnju i distribuciju IVD sistema za urin dijagnostiku i hematologiju.

Kompanija je osnovana 1980. u Nemačkoj.

Snabdeva laboratorije u preko 100 zemalja i takođe je OEM proizvođač za brojne međunarodne partnere.

 

B. Braun je jedan od globalno vodećih proizvođača i snabdevača u zdravstvenoj oblasti. Svaka usluga koju B. Braun obezbeđuje uključuje sveobuhvatna znanja i veštine, duboko razumevanje potreba korisnika i obimnu ekspertizu koja datira od 1839. godine.

Sa svojim stalno rastućim portfoliom rešenja za efektivnu medicinsku negu, B. Braun ostvaruje važan doprinos zaštiti i unapređenju zdravlja ljudi.

 

CE-Immundiagnostika Gmbh je osnovana 1979. u Hajdelbergu, Nemačka, od strane eksperata za testove za određivanje krvnih grupa.

Tokom prethodnih 30 godina, kompanija se pozicionirala kao pouzdan partner u obezbeđivanju seroloških laboratorijskih reagenasa, rastvora i dodataka za transfuziološku medicinu.

Proizvodi više od 50 različitih reagenasa za određivanje krvnih grupa i snabdeva klijente u više od 90 zemalja.

 

CITEST DIAGNOSTICS INC. je nova IVD kompanija, sa sedištem u Kanadi i partnerom u UAE, sa pridruženim proizvodnim pogonom u Kini – što zaista predstavlja međunarodno radno okruženje.

CITEST je osnovan od strane iskusnih profesionalaca iz IVD industrije, koji dolaze iz uspešnih kompanija čiji su sastavni deo bili dugo godina.

 

Cytotech je osnovan 1991. u Budimpešti sa ciljem da istraži prednosti sopstvenog rešenja za automatizaciju testiranja krvnih grupa u epruvetama. Potpuno automatizovani instrument sa washerom, ACT Robot, lansiran je 2013. godine.

Kompanija je fokusirana na usavršavanje i proširenje svog portfolija proizvoda.

 

Dia Pro je kompanija osnovana 2007. sa ciljem proizvodnje poslednje generacije imunohematoloških sistema zasnovanih na gel tehnologiji. Nakon 5 godina razvoja, prva linija proizvoda Across Gel® kartice and Across System® oprema su predstavljene transfuziološkoj delatnosti. Kao prvi proizvođač gel kartica i opreme u Turskoj, Dia Pro je postao jedan od globalno poznatih kompanija u ovoj oblasti.

 

Eurospital je kompanija osnovana u 1948. godine u Trstu i od tada sprovodi svoj izvorni princip, shodno filozofiji „inovacije za bolji život“.

Danas je prisutna sa svojim proizvodima u preko 50 zemalja sa rešenjima za dijagnostiku, gluten-free i farmaceutsku oblast.

 

Osnovana 2000. godine, i-SENS je globalna kompanija posvećena poboljšanju života ljudi sa dijabetesom i onih koji brinu o njima.

CareSens® je priznati svetski brend koji obezbeđuje brze i veoma precizne rezultate testa glukoze u krvi. Sa godišnjim proizvodnim kapacitetom od 2,1 milijarde test traka iz visoko efikasnih proizvodnih pogona, i-SENS izvozi u preko 110 zemalja, uključujući SAD, Japan i Evropu.

 

Kawasumi Laboratories je kompanija sa sedištem u Tokiju, osnovana 1957. godine kao prvi japanski proizvođač potrošnog materijala za prikupljanje krvi i transfuzioloških setova.

U svojim fabrikama u Japanu i na Tajlandu, Kawasumi je uspostavio integrisani proizvodni sistem od sirovina do gotovog proizvoda uz upravljanje kvalitetom, što garantuje visokokvalitetne produkte.

 

LMB je osnovan 1982. u Nemačkoj i ubrzo se proširio na okolne zemlje poput Austrije i Francuske, zahvaljujući inovativnim proizvodima i rešenjima koje je ponudio klijentima.

Uz rast i stečeno znanje, kompanija od tada pronalazi nova tehnološka rešenja u polju donatorstva i procesiranja krvnih komponenti. uz postavljanje najviših standarda prilikom razvoja, proizvodnje i primene.

 

Lorne Laboratories je kompanija osnovana 1974. u Engleskoj, sa ciljem obezbeđivanja jednostavnih, a potpunih rešenja za transfuziologe širom sveta. Osnovan je od strane biomedicinskih eksperata koji su želeli da proizvodnja i distribucija reagenasa i srodnih proizvoda za transfuziologiju bude profesionalna, etična i kvalitetna.

Danas, Lorne se distribuira u preko 100 zemalja sveta i obuhvata polja transfuzije, diagnostičkih testova i laboratorijske opreme.

 

Nal Von Minden Gmbh je kompanija iz Nemačke, sa tradicijom dugom 30 godina.

Proizvođač je brzih dijagnostičkih testova koji pokrivaju više medicinskih oblasti.

Proizvodi Nal Von Mindena se odlikuju visokim kvalitetom i jednostavni su za upotrebu.

 

Orion je globalna farmaceutska kompanija sa sedištem u Finskoj, osnovana 1910. godine.

Razvija, proizvodi i prometuje humane i veterinarske lekove, kao i API. Ključne terapeutske oblasti u Orionovom R&D su neurološke bolesti, onkologija i respiratorne bolesti.

 

Polfarmex je farmaceutska kompanija iz Poljske, osnovana pre više od 30 godina.

Specijalizovana je za proizvodnju generičkih lekova, koji pokrivaju više terapeutskih oblasti, uključujući pulmologiju, kardiologiju i gastroenterologiju.

 

R-Biopharm je jedna od vodećih inovativnih proizvođača testova za kliničku dijagnostiku i analize hrane, osnovana 1988. u Darmštatu, Nemačka.

Danas imaju predstavništva i razgranatu mrežu od preko 120 distributera u mnogim zemljama.

Svetski je lider u domenu test sistema za analize alergena.

 

Reagens Ltd je kompanija osnovana 1990. u Mađarskoj. Počeo je aktivnostima razvoja, proizvodnje i distribucije reagenasa za hematološke analizatore.

Već godinama unazad Reagens poseduje sopstvenu tehnologiju čuvanja eritrocita za imunohematološka testiranja.

 

Vitro S.A. je španska korporacija specijalizovana za razvoj, proizvodnju i distribuciju IVD instrumenata, softvera i reagenasa, koji koriste neinvanzivne tehnike kao što je imunohistohemija i molekularna dijagnostika.

Osnovan je u Sevilji 1989. Cilj kompanije su tehnološke inovacije i personalizovani pristup klijentima, koji nudi najbolja rešenja u IVD dijagnostici u različitim poljima.