Unisis CORP. JAPAN

unisis-logoUnisis je osnovan 1978. godine kao trgovinsko preduzeće koje se bavi medicinskim sredstvima. Ubrzo nakon osnivanja, razvio je odnos poverenja s klijentima u SAD i Evropi.

Za prvih 10 godina od osnivanja, izrastao je u proizvođača koji se fokusira na specijalne igle, posebno za anestezijske igle za jednokratnu upotrebu.
Unisis stavlja prioritet na iskrenom i ozbiljnom odgovoru na potrebe kupaca.
Kvalitet je temelj poverenja koje klijenti imaju u Unisis. Kompanija se zalaže da učini sve napore za održavanje i dalje poboljšanje kvaliteta kako bi njeni kupci i dalje odabirali Unisis proizvode.

Unisis također polaže čvrstu veru u proizvodnju u Japanu. Nastavlja napore za proizvodnju kvalitetnih proizvoda koji su vredni oznake “Made in Japan” i dodatno unapređuje svoj kvalitet u cilju efektivnog odgovora na očekivanja kupaca.

Sa nedavnih velikih organizacionih promena i novih postrojenja (Saitama Plant u 2004. godini; Logistički / sterilizacioni centar u 2009. godini), Unisis kontinuirano povećava svoju uslugu i tehničku stručnost kako bi se postigao što viši nivo zadovoljstva kupaca.

Naši partneri: